Tiilimäen apteekki palvelee asiakkaita

Satasairaalaan on avattu toukokuussa asiakasapteekki, Tiilimäen apteekki. Kun asioit sairaalassa, voit hankkia reseptilääkkeet ja muita tarvittavia apteekkituotteita jo ennen kotimatkan alkamista.

Tiilimäen apteekissa sinua palvelevat farmaseutti Mari Rauäng, apteekkari Ulrika Uusitalo, farmaseutti Taina Räsänen ja tekninen apulainen Leena Tuominen.

- Apteekki palvelee kaikkia apteekkipalveluita tarvitsevia - poliklinikoilla asioivia ja vuodeosastoilta kotiutuvia potilaita, sairaalan henkilökuntaa, lähialueen asukkaita sekä kaikkia satakuntalaisia. Tervetuloa asioimaan Tiilimäen apteekissa, toivottaa apteekkari Ulrika Uusitalo.

Apteekki on avoinna arkisin kello 9.00 - 17.00 ja se sijaitsee E-rakennuksen katutasossa, entisen kahvio Mintun tiloissa. Sisäänkäyntiovet ovat 9 ja 13. Sisäänkäyntien yhteydessä on paikoitustilaa.

Tarkemman sijainnin näet aluekartasta